Dit ben ik

Sanne, klein en vol passie

 

Ik ben Sanne Mulder, getrouwd en woonachtig in Amersfoort. 

 

Ik ben jong begonnen met fotograferen maar ik ben nu pas echt in actie gekomen om er daadwerkelijk iets mee te doen! Het is altijd een hobby geweest maar nu heb ik dat eindelijk omgezet naar een part-time baan. Ik wil altijd het beste resultaat en streef daar ook naar. Door de jaren heen ben ik daarom ook sterk verbeterd en is het nu tijd geworden mijn werk van te maken!

 

Ook ben ik werkzaam geweest als gastouder aan huis. Kinderen fotograferen is dan ook iets wat ik heel graag doe! Ik haal heel veel energie uit het fotograferen van allerlei onderwerpen, maar niks is zo interessant om te fotograferen als een 'human being.' Iedereen is anders, dat is zo gaaf! Mijn doel is dan ook om mensen zo spontaan mogelijk en zo echt mogelijk op de foto te krijgen. Zoals de tekst al zegt; 'Je bent mooi precies zoals jij bent'. dat probeer probeer ik vast te leggen.